Celaru.

19 February 2017 @ 12:40 AM | 0 Comment [s]

Sedih. Sunyi. Terpinggir. Celaru gila ah. Rasa rasa time camni lah perlukan someone, as a listener. Dalam kata lain, a shoulder to cry on. Tapi tu lah, bila kita perlu, orang takda. Sedih nak tanggung sorang sorang. Beban. Rasa cam tak wujud dalam family....ok mungkin boleh release some bad feelings dekat the one that I love tapi dia pun anggap aku tak wujud. Ya ampun, lonely gila. 24/7 layan phone sampai rasa cam nothing dah nak hadap kat phone ni. Sedih gila kot *nangis* tapi takda orang faham huhuhu :( kat rumah ni semorang buat macam alyaa yasmin takda, terpikio gak la aku ni dah mati ka cena ka roh aku ja ni huhu, bila ws and call dia pun tak layan langsung padahal nak luah rasa sedih ni kat dia.  Tapi orang yang diharapkan pun krik krik. Alya's lonely day ke apa hari ni?!!! Dah mati baru lah semua nak ingat, nak ngaku semua benda. Ntah ntah sapa pun tak ambik kisah huhu


Older Post
Lady boss.


Facebook // Twitter // Instagram

ALYAAYASMIN | 8TEEN | PS, MY

People care when it's too late,
don't regret when you lost something.


Navi.

Story Wishes


Chat.